Dans

Concept

VERKOCHT

Inbreidingsproject binnen de kern van Eeklo. Residentieel project te midden van een parkomgeving.

Programma

  • 52 appartementen
  • 55 staanplaatsen ondergrondse parking

Ligging

Jan Frans Willemsplein

9900 Eeklo

België

VERKOCHT

De ligging van dans tussen het Jan Frans Willemsplein en de Boelare, is op z’n minst bijzonder te noemen. dans maakt de verbinding tussen het park De Fonteyne en de nog te realiseren zorgcampus Dr. Coppens. Het resultaat ? Een oase van rust, middenin de stad, waar het heerlijk wonen is en ieder appartement uitkijkt op groen. Véél groen, want heel de site wordt bovendien omsloten door een nieuw aangelegde parkomgeving die voor u wordt onderhouden. Ideaal om tot rust te komen na een drukke werkdag of gewoon te genieten van de natuur. Op korte wandelafstand van dans ligt de markt van Eeklo met tal van faciliteiten en winkels. Handig voor wie snel nog even om boodschappen moet of beter nog, met vrienden ‘s avonds wil genieten van een zomers terrasje !

Unieke locatie, véél groen 
First of two image
Second of two images
Image in the right

Wonen naar je zin ? jij leidt de dans ! 


Voor je dans-appartement kan je kiezen uit 52 hedendaagse, stijlvolle doorzon appartementen en penthouses die voorzien in alle moderne comfort. Met groottes tot 106 m2 heb je alle nodige ruimte. Maar je kan nog veel verder bepalen hoe je thuis er zal uitzien. Je kan gaan voor 2 of 3 slaapkamers en hebt keuze uit liefst 10 verschillende types. Elk appartement kan je naar eigen smaak inrichten, waarbij je de keuze hebt uit kwalitatieve materialen.

First of two image
Second of two images

Waar voor je geld 

Door de moderne, tijdloze architectuur straalt dans hedendaagse woonkwaliteit en luxe uit. Alle doorzon-appartementen zijn bovendien ontworpen met oog voor detail en doordacht ingedeeld: grote raampartijen zorgen voor veel lichtinval en zicht op groen, een mooie, praktische keuken, ruime berging, riante slaapkamers en een zalige badkamer. Kan je genieten van de zon ? Zoek dan snel je lievelingsplekje op je ruim - tot 27 m2 - zuidelijk georiënteerd terras, dat aansluit op de woonkamer.

Large image right
Image in the right

dans, jouw kans op extra wooncomfort

In dans ben je verzekerd van een hoog wooncomfort. De appartementen zijn op elke verdieping meestal per twee of drie gecentraliseerd rond een ingang, wat voor een project op mensenmaat zorgt. Elke ingang heeft ook een eigen lift die je van aan je voordeur tot in de kelder brengt, waar een grote parkeergarage is met voor elk appartement een autostaanplaats en 42 individuele bergingen. Voor de fietsers is er op de gelijkvloerse verdieping een vlot toegankelijke en afsluitbare fietsenstalling voor 91 fietsen. Laat die heerlijke fietstochten door het meetjesland maar komen!


dans, met de “d” van duurzaam
Ook duurzaamheid stond centraal bij het ontwerpen van dans. Zo ging er veel aandacht naar energiezuinigheid, goede isolatiewaarden en onderhoudsgemak. Mobiliteit zei je ? Door de ligging vlakbij het centrum met zijn vele faciliteiten kan je alle hotspots makkelijk te voet of met de fiets bereiken. En dankzij de vlotte bus- en treinverbindingen ben je met het openbaar vervoer snel waar je maar wil. Dat dans een rendabele toekomstgerichte investering is, is nog een extra troef op het vlak van duurzaamheid.


geniet vandaag, kijk naar morgen
Eeklo ontwikkelde een dynamische visie voor de toekomst die positief zal bijdragen aan de stad en zo een echte meerwaarde creëren. Het gloednieuwe AZ Alma-ziekenhuis en de toekomstige renovatie van CC De Herbakker zijn hier al mooie voorbeelden van. Door die opwaarderingsvibe is het nu hét moment om voluit voor je dans-appartement te gaan. 

dubbel interessant om te investeren
dans ligt op een toplocatie vlakbij de markt van Eeklo waar de doorsnee huurgelden gevoelig hoger zijn. De zeer betaalbare prijzen van de kwaliteitsvolle en duurzame appartementen zorgen hierdoor voor een extra rendement. Daarnaast mag je ook rekenen op een aardig meerwaarderendement. Door de centrale ligging tussen het dure Gent en Brugge én de goede faciliteiten, wordt Eeklo steeds populairder bij gezinnen. Die instroom zal zich zeker vertalen in een stijging van de vastgoedprijzen. Grijp dus deze unieke investeringskans !

Large image right