Over Ons

HOOME is een succesvolle en dynamische vastgoed-ontwikkelaar die zich in de eerste plaats toelegt op residentiële projecten. Binnen dit segment heeft HOOME een brede expertise opgebouwd gaande van appartementen tot studentenresidenties en aangepaste huisvesting voor senioren. De ambitie is om met relevante projecten een antwoord te bieden op nieuwe, steeds veranderende behoeften in de samenleving. HOOME legt zich tevens toe op industrieel vastgoed.

HOOME is opgericht door HANS Vereycken en STEVE Nysten. Beide vennoten zijn voltijds actief in het bedrijf en hands-on betrokken in alle facetten van de business.

HOOME staat bewust voor een compacte maar sterke organisatie met een klein team van gedreven mensen die kort op de bal spelen.

het team

Hans_headshot_zw

Hans

HANS is vennoot en zijn focus binnen het bedrijf ligt op ontwikkeling en marketing. Hij is bouwkundig ingenieur architect (TU Delft, NL).

Steve_headshot_zw

Steve

STEVE is vennoot en zijn focus ligt voornamelijk op financiën, het juridisch aspect en organisatie. Hij heeft een diploma handelsingenieur van de Solvay Business School, ULB.

Evelyn_zw

Evelyn

EVELYN is burgerlijk ingenieur architect (VUB & ULB). Vanuit haar passie voor architectuur en vastgoed legt zij zich toe op de ontwikkeling van de verschillende vastgoedprojecten.

Jeremy_zw

Jeremy

JEREMY is de financieel directeur van de groep. Hij heeft een diploma handelsingenieur (Solvay Business School, ULB).

Lien

Lien

LIEN coördineert de administratie van alle projecten.