Over Ons

HOOME is een succesvolle en dynamische vastgoed-ontwikkelaar die zich in de eerste plaats toelegt op residentiële projecten. Binnen dit segment heeft HOOME een brede expertise opgebouwd gaande van appartementen tot studentenresidenties en aangepaste huisvesting voor senioren. De ambitie is om met relevante projecten een antwoord te bieden op nieuwe, steeds veranderende behoeften in de samenleving. HOOME legt zich tevens toe op industrieel vastgoed.

HOOME is opgericht door HANS Vereycken en STEVE Nysten. Beide vennoten zijn voltijds actief in het bedrijf en hands-on betrokken in alle facetten van de business.

HOOME staat bewust voor een compacte maar sterke organisatie met een klein team van gedreven mensen die kort op de bal spelen.

het team

Hans_headshot_zw

Hans

HANS is vennoot en zijn focus binnen het bedrijf ligt op ontwikkeling en marketing. Hij is bouwkundig ingenieur architect (TU Delft, NL).

Steve_headshot_zw

Steve

STEVE is vennoot en zijn focus ligt voornamelijk op financiën, het juridisch aspect en organisatie. Hij heeft een diploma handelsingenieur van de Solvay Business School, ULB.

kris_zw2

Kris

KRIS is operationeel directeur van de groep. Hij kan rekenen op een ruime ervaring in de bouwsector en heeft een diploma bouwkundig ingenieur (HOLT).

IMG_20170614_WA0001

Bram

BRAM is de financieel directeur van de groep. Hij heeft een diploma Handelswetenschappen (Handelshogeschool, KUL campus Antwerpen).

IMG_20211123_124301_v2

Pom

POM is de administratieve kracht achter de schermen. Ze is Marketeer van opleiding en heeft reeds een 10-tal jaren ervaring in administratie en facturatie.

foto_5_004

Thomas

THOMAS is development director, met een ruime ervaring als architect (Henry Van de Velde-instituut) en projectontwikkelaar, gaande van eengezinswoningen tot gebiedsontwikkelingen.

Maarten

Maarten

Maarten is design manager - junior developer. Hij heeft ervaring als freelance architect en heeft al doende gewerkt op verscheidene schaalniveaus, gaande van stedelijk masterplan tot residentiëel interieur.