KANAL

Concept

Eigentijdse KMO units met een zichtlocatie en uitstekende bereikbaarheid in Leuven.

Programma

13 KMO units

Ligging

Wijgmaalsesteenweg 36

3012 Leuven

Interesse?

Wil je graag meer weten over dit project? Stuur ons gerust een mailtje via onderstaande link.

Het bedrijvenpark KANAL is gelegen op een zichtlocatie aan de Wijgmaalsesteenweg te Wilsele en geeft uit op de vaart Leuven-Mechelen en de fietssnelweg F8. Hiermee geniet het park van een uitstekend ligging en heeft het een uitstekende bereikbaarheid.
Het park ligt op 2km van Leuven en in de directe nabijheid van het op-en afrittencomplex van de E314 Leuven-Lummen met aansluiting tot de E40 Brussel-Luik.
Tevens is het park gelegen op een boogscheut van het toekomstige wetenschapspark Leuven Noord tussen de spoorweg en de autosnelweg E314 in Kessel-Lo.

Uitstekende ligging, uitstekende bereikbaarheid

Zichtlocatie naast Wijgmaalsesteenweg
Via de Wijgmaalsesteenweg krijg je toegang tot het bedrijvenpark dat wordt gekenmerkt door 2 gebouwen links en rechts, waartussen er een groene ruimte ontstaat met open vijver (wadi) en extensieve groenvoorziening.
De meeste units genieten van een zichtlocatie langsheen de steenweg.
Achteraan worden beide gebouwen met elkaar verbonden door een "passerelle" waaronder het verkeer door kan rijden. Elke unit beschikt over 1 of meerdere parkeerplaatsen verdeeld over het park.
Evenals zijn er fietsenstallingen voorzien.

Large image right
Image in the right

13 eigentijdse KMO-units met parkeerplaatsen

Het bedrijvenpark KANAL telt 13 eigentijdse KMO-units met bijhorende parkeerplaatsen. De units zijn verdeeld over 2 bouwvolumes, met een oppervlakte variërend tussen 144 m² en 276m², welke tevens samenvoegbaar zijn.
Elke unit wordt casco aangeboden als een water- en winddicht gebouw, inclusief de aanleg van de wegenis, parkings en groenvoorzieningen én conform het plan en de tekeningen van de architect en het verkoopslastenboek.
De voorgevel van het project, met name de gevels gelegen naast de Wijgmaalsesteenweg en de gevels van het binnengebied, worden uitgevoerd in een witte kleur. De buitengevels, deze gelegen langs de linker-, achterste en rechter perceelgrens worden uitgevoerd in een zwarte kleur.

De kopers van de bedrijfsunits hebben in uitvoeringsfase de mogelijkheid om hun gevel aan te passen aan de hand van een aantal vooropgestelde typegevels.
Zo is er de keuze voor een bijkomend raam naast of boven de inkomdeur. Dit leidt enerzijds tot een duidelijke uniformiteit tussen de gebouwen en vormt anderzijds een oplossing voor de specifieke noden van elke gebruiker.
De units met de grootste zichtlocatie aan het water alsook de units aan de passerelle worden voorzien met een mezzanine dat kan ingericht worden als kantoor.

Large image right
One image