PALLET

Concept

Eigentijdse KMO units met een zichtlocatie en uitstekende bereikbaarheid te Aarschot.

Programma

18 KMO-units + parkeerplaatsen

Ligging

Betekomsesteenweg 95

3200 Aarschot

Interesse?

Wil je graag meer weten over dit project? Stuur ons gerust een mailtje via onderstaande link.

Het bedrijvenpark PALLET is gelegen op een zichtlocatie aan de Ter Heidelaan (R25) te Aarschot. Hiermee geniet het park naast een uitstekende ligging ook van een goede bereikbaarheid. 


Het park ligt op 2km van Aarschot en in de directe nabijheid van het op- en afrittencomplex van de E314 Leuven- Lummen en maakt deel uit van het bedrijvenpark Nieuwland-Meetshoven.

Uitstekende ligging, goede bereikbaarheid
One image

Een groot deel van de units genieten van een zichtlocatie langsheen de Ter Heidelaan. Door de kwalitatieve architectuur vormt het project een representatief geheel, een ware blikvanger. 


Rond het project is er een ruime groenbuffer voorzien die niet alleen het groene karakter versterkt maar waar er ook verschillende wadi’s voorzien zijn. Hierdoor wordt er een aangename werkomgeving gecreëerd. 


Elke unit beschikt over 1 of meerdere parkeerplaatsen verdeeld over het park. Er zijn voldoende fietsenstallingen voorzien.

Representatieve architectuur op een zichtlocatie
First of two image
Second of two images

Het bedrijvenpark PALLET telt 18 eigentijdse KMO-units met bijhorende parkeerplaatsen. De units zijn verdeeld over 2 bouwvolumes, met een oppervlakte variërend tussen 144m en 344m, welke samenvoegbaar zijn. 


Elke unit wordt casco aangeboden, inclusief de aanleg van de wegenis, parkings en groenvoorzieningen. De buitenste gevel van het project, met name de gevels gelegen langs de Ter Heidelaan en de Betekomsesteenweg, worden uitgevoerd in witte kleur en afgewerkt met lamellenstructuur. De gevels in het binnengebied worden uitgevoerd in een frisse, witte kleur. 


De kopers van de bedrijfsunits hebben in uitvoeringsfase de mogelijkheid om hun gevel aan te passen aan de hand van een aantal vooropgestelde typegevels waardoor we een specifiek antwoord kunnen bieden voor elke gebruiker. 


Een aantal units (A1 t.e.m. A10 alsook B1) worden voorzien met een mezzanine en aangepaste gevel waardoor deze makkelijk kan ingericht worden als kantoor.

18 eigentijdse KMO-units met parkeerplaatsen