SOHO Bxl

Concept

VERKOCHT

Het project voorziet in 65 appartementen met een mooie gemeenschappelijke ruimte en collectieve parktuin. De appartementen zullen op lange termijn verhuurd zijn. Een uitgelezen opportuniteit voor een vastgoedbelegger op zoek naar zeker rendement.

Programma

  • 50 appartementen met 1 slaapkamer
  • 15 appartementen met 2 slaapkamers
  • Gemeenschappelijke ruimten
  • 24 ondergrondse parkeerplaatsen

Ligging

Gemenebeemdenstraat

1120 Brussel

België

VERKOCHT

De uitgelezen plek om te wonen in een vertrouwde leefomgeving met alle voorzieningen binnen handbereik.


In de hoofdstad wonen en toch in een rustige omgeving vertoeven, dat is twee vliegen in een klap slaan. Je geniet elke dag van de kleinschaligheid van een dorp en kan tegelijk de drukte van de stad opzoeken als je daar zin in hebt. SOHO BXL combineert deze twee werelden moeiteloos. 

SOHO BXL, het beste van twee werelden
Image in the right


Dit gloednieuwe gebouw met 65 appartementen is gelegen in Neder-Over-Heembeek en legt de nadruk op maximale toegankelijkheid en comfort in een aangenaam kader. 


Sociaal verhuurkantoor Le Relais maakt het voor mensen met een beperkt inkomen mogelijk om hier kwalitatief en betaalbaar te wonen.

(Ver)huren met zicht op een zorgeloze toekomst. 
Tijdens de zoektocht naar een appartement is het belangrijk om vooruit te kijken en na te denken over je noden in de toekomst. De 65 nieuwbouwappartementen van SOHO BXL zijn perfect voor wie op zoek is naar een rolstoeltoegankelijk en betaalbaar huurappartement of wie een investering met verhuurgarantie wil. SOHO BXL is de uitgelezen plek om te wonen met alle voorzieningen binnen handbereik. Dankzij de gemeenschappelijke leefruimtes en grote, aangelegde tuin kan je ook steeds een babbeltje slaan met de andere bewoners.

Large image right
Image in the right


Een interieur waarin de nadruk ligt op comfort


Het volledige appartementsgebouw biedt een maximale toegankelijkheid aan mensen met een beperkte mobiliteit. 

Om je vlot te verplaatsen door alle ruimtes, zorgen we ervoor dat alle doorgangen breed genoeg en dus 100% rolstoeltoegankelijk zijn. We voorzien ook ruimte onder de lavabo’s om er makkelijker bij te kunnen.


Daarnaast integreren we op een slimme manier hulpmiddelen die het dagelijkse leven vergemakkelijken. Denk maar aan een inloopdouche met verlaagde drempel, verhoogde stopcontacten en handgrepen in de gangen. 

Het gebouw beschikt ook over twee ruime liften en een parlofoon voor elk appartement. In SOHO BXL staat jouw gemak centraal.

Large image right
Image in the right

Kleinschaligheid voor meer sociaal contact. 

Naast een optimale toegankelijkheid in het volledige gebouw, hechten we ook het grootste belang aan gemeenschappelijke leefruimtes. Door meerdere ruimtes naast elkaar in te richten als zithoek, eethoek en lobby ontstaat er een nauwe verbondenheid tussen de bewoners. De mogelijkheid tot interactie in een kleinschalig project is de garantie op een gezellige sfeer. Bovendien staan deze ruimtes in verbinding met de gemeenschappelijke tuin van meer dan 2000 m2, die vakkundig werd aangelegd door een tuinarchitect.

Centered image
FLoating image on the left

Investeren met een gegarandeerd rendement.

Een investering met minimale inspanningen en maximaal rendement? Die vind je in SOHO BXL. Sociaal verhuurkantoor Le Relais, erkend en gesubsidieerd door het Brussels Hoofdstedelijk Gewest, beheert en verhuurt je appartement in SOHO BXL voor jou.

Kies voor een toekomst met zekerheid.
Le Relais huurt de appartementen van SOHO BXL voor een periode van 21 jaar waardoor je huurinkomsten voor lange tijd verzekerd zijn. Bovendien ben je als eigenaar volledig vrijgesteld van de onroerende voorheffing. Een interessante investering die gemoedsrust brengt, want je verhuurgarantie is een feit en Le Relais neemt alle zorgen en administratie op zich, van onderhoud en herstellingen tot verhuur. Hierdoor ben je 21 jaar lang zeker van een zorgeloos en geïndexeerd inkomen. Ook voor de huurders brengt deze manier van wonen rust. Ze kunnen met al hun vragen en problemen terecht bij het verhuurkantoor.